Aktive ingredienser av naturlig opprinnelse
Artisjokkekstrakt
(Cynara scolymus L.)
Artisjokk er en urteaktig flerårig plante som har forgrenede, solide, riflede stengler dekorert med store blader. Den spiselige delen er blomsterstanden. Når denne spiselige delen får utvikle seg, produserer den en blomst hvis farge varierer fra blå til lilla. Opprinnelig fra middelhavsregionen, dyrket i tempererte og varme klimaer, spesielt i Europa (Frankrike, Italia, Spania), Amerika (Brasil, USA) og Nord-Afrika. Artisjokken er rik på fenolsyrer og flavonoider, terpenoider, spesielt triterpener og mineraler som kalium, magnesium og kalsium. Artisjokkekstraktet vårt inneholder 5 % caffeoylquinic acid.
Rød gjærris
(Monascus purpureus gikk.)
Rød gjærris er en mikroorganisme som dyrkes på ris. Navnet kommer fra dens karakteristiske farge produsert av et rødt pigment. Rød gjærris dyrkes i Asia. Den er rik på monacoliner inkludert monacolin K. Vår røde gjærris, titrert til 0,4 % i monacolin K, gir deg en tilpasset dose på 2 mg monacolin K per dag. Vårt røde gjærrisekstrakt er garantert citrininfritt.
Hvitløksekstrakt
(Allium sativum L.)
Hvitløk er en urteaktig og flerårig plante hvis løker brukes som krydder. Den gir rosa eller hvite blomster og løken består av flere belger som også kalles "nellik". I motsetning til andre grønnsaker er hvitløk relativt dårlig hydrert, og inneholder i gjennomsnitt bare 64 % vann sammenlignet med 85 til 90 % for de fleste andre ferske grønnsaker. Hvitløk kommer fra steppene i Sentral-Asia og er rik på allicin, en svovelkomponent, flavonoider og selen, et sporstoff. Vårt hvitløksekstrakt inneholder 0,8 % allicin.
Ekstrakt fra maritim furu fra Landes
(Pinus pinaster Aiton)
Maritimt furuekstrakt kommer fra Landes-skogene og er valgt ut for sin utmerkede kvalitet. Innhøsting av barken, som den kommer fra, gjøres ved modning hele året. Deretter tørkes barken i solen. Vårt ekstrakt inneholder 90 % OPC (procyanidolic oligomers), som tilhører polyfenolfamilien.
Rørsukker
(Saccharum officinarum)
Sukkerrør er et stort siv med røtter som strekker seg opp til 6 meter dypt. Når forholdene er gunstige, kan stammen, som sukkeret trekkes ut fra, vokse 2 centimeter per dag og nå 2 til 6 meter i høyden. Sukkerrør har den spesielle egenskapen å være dekket med en tynn film av voks. Sukkerrør er hjemmehørende i New Guinea og Indokina og dyrkes i praktisk talt alle tropiske eller subtropiske regioner i verden. Sukkerrør er rikt på polikosanoler (det viktigste er oktakosanol), polyfenoler, spesielt lignaner og flavonoider, samt vitamin C. Vårt sukkerrørekstrakt inneholder 90 % polikosanoler og 60 % oktakosanoler.
Vitamin E
(Tokoferol)
Vitamin E er en aktiv ingrediens for å bekjempe aldring av cellene våre. Det bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vegetabilske oljer som hvetekim-, solsikke- og safloroljer er blant de beste kildene til vitamin E. Mais- og soyaoljer gir også noe vitamin E. Nøtter (som peanøtter, hasselnøtter og spesielt mandler) og frø (som solsikkefrø) er også blant de beste kildene til vitamin E. Av naturlig opprinnelse kommer vårt vitamin E fra renset vegetabilsk olje.
Vitamin B2
(Riboflavin)
Vitamin B2 er en co-faktor som komplementerer vår synergistiske formel. Riboflavin er nødvendig for normal energimetabolisme, som støtter kroppens evne til effektivt å bruke næringsstoffer for å produsere energi. I tillegg har den antioksidantegenskaper, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og dermed fremme sunn cellefunksjon. Det forekommer naturlig i lever, egg, melk, grønnsaker og gjær.
Vitamin B3
(Niacin)
Bestående av seks molekyler nikotinsyre og ett molekyl inositol, er inositolheksanikotinat en form for vitamin B3-inntak. I kroppen metaboliseres det til ulike komponenter som det dannes av, niacin og inositol. Inositol hexanicotinate er en interessant form for niacininntak gitt sin utmerkede toleranse av kroppen.

